• Zich inloggen

De bescherming van uw persoonlijke levenssfeer

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is de BVBA MBWeb, met maatschappelijke zetel te Avenue des Cerisiers 23 in 1420 Eigenbrakel, ingeschreven in de KBO onder het nummer 0541.631.172; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle vragen in verband met het opslaan en de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u terecht bij MBWeb.

MBWeb verwerkt uw gegevens conform de nationale en internationale voorschriften, waaronder de Belgische wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (www.privacycommission.be).

Door ons uw persoonsgegevens mee te delen, geeft u ons de uitdrukkelijke toestemming deze informatie te verwerken met de hieronder in detail vermelde doelen, waarvan de verwerking aangegeven is bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.

De verwerkingsaangifte kan online geraadpleegd worden.

De verzamelde gegevens zullen in de computerbestanden van MBWeb opgeslagen worden en zullen verwerkt worden met het oog op (1) het gebruikersbeheer, (2) het beheer en de organisatie van de Goederen en Diensten die via de website besteld werden, (3) het facturatiebeheer, alsook (4) om de kwaliteit van de aangeboden prestaties te verbeteren, om u te informeren in verband met nieuwe Goederen en Diensten van MBWeb, in het bijzonder per e-mail en, heel af en toe, in verband met de partners van MBWeb.

MBWeb verbindt zich ertoe uw persoonsgegevens te beschermen en zet daartoe de nodige veiligheidsprocedures en technologieën in om ongeoorloofde toegang tot en gebruik en bekendmaking van uw persoonsgegevens te voorkomen.

U kunt zich op elk moment verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt uw webbrowser ook zodanig instellen dat u wordt ingelicht over het aanmaken van cookies of dat de aanmaak ervan wordt verhinderd (sommige diensten die cookies vereisen zullen dan echter niet meer beschikbaar zijn).

MBWeb zou ertoe genoodzaakt kunnen worden uw persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van een wettelijke overheid of volledig te goeder trouw in de veronderstelling dat deze handeling nodig is om te voldoen aan de geldende wetten en regelgevingen. Dat zou ook het geval kunnen zijn om de rechten of eigendommen van MBWeb te beschermen of te verdedigen wanneer er tegen MBWeb een proces zou worden aangespannen.

Mits schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag, kunt u, nadat u uw identiteit hebt bewezen (kopie van de identiteitskaart en indien nodig van de statuten), ook kosteloos de persoonsgegevens bekomen die op u betrekking hebben en eventuele onjuiste, onvolledige of irrelevante gegevens laten verbeteren.

Een kopie van de persoonsgegevens zal u uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van het verzoek worden bezorgd.

Advertentie-cookies

Skynet Advertising is een afdeling van Proximus N.V. die een online publiciteitsnetwerk uitbaat. Wanneer u onze website MeteoBelgique.be bezoekt, verzamelt Skynet Advertising socio-demografische gegevens en profielgegevens om deze op anonieme wijze op te slaan in een advertentiecookie. Skynet Advertising verzamelt met behulp van cookies (o.a. van Google of Criteo) en web beacons eveneens informatie over uw surfgedrag op diverse andere websites die deel uitmaken van haar advertentienetwerk. Een web beacon is een kleine, transparante afbeelding die informatie bijhoudt over uw navigatie op een website of een reeks van websites. Andere advertentiecookies worden geïnstalleerd door de adverteerders wanneer hun advertentie op de website gepubliceerd wordt. De advertentiecookies bevatten geen persoonsgegevens. De informatie die we aan de hand van deze advertentiecookies en web beacons verzamelen, wordt gebruikt om de efficiëntie van de publiciteit te meten en om de advertenties beter af te stemmen op uw mogelijke interesses en dit zowel op onze eigen website als op andere websites die deel uitmaken van het advertentienetwerk of waaraan Skynet Advertising publiciteitsdiensten verleent.
Beheer van cookies

Via uw browserinstellingen kunt u de installatie van cookies weigeren. U kunt ook op elk moment de reeds geïnstalleerde cookies verwijderen van uw computer of mobiel eindapparaat. Op de volgende website vindt u voor de meest gebruikte browsers de werkwijze om cookies te weigeren of te verwijderen:http://support.nl.proximus.be/app/answers/detail/a_id/15509

Indien u de advertentiecookies (o.a. van Google of Criteo) wil weigeren, kan u dit doen via de website http://www.youronlinechoices.com/be-nl/

© Frédéric Dechamps - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Newsflash


Warning: imagejpeg(/home/mbn/public_html//images/resized/images/mod_noo_slider/saisos_mai_250_156.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/mbn/public_html/modules/mod_noo_slider2/helper.php on line 730

Weerbericht

Donderdag 10° 25°
Vrijdag 13° 27°
Zaterdag 14° 30°
Zondag 15° 30°
Maandag 17° 27°

Overzicht om 08:33

  • Oostende : 16°
  • Gent : 15°
  • Antwerpen : 15°
  • Brussel : 14°
  • Charleroi : 14°
  • Namen : 13°
  • Luik : 13°

Het weer in het nieuws

  • Overal MeteoBelgie raadplegen!

    Overal MeteoBelgie raadplegen!

    MeteoBelgie gaat overal met u mee, via uw PC, tablet of smartphone!
  • WRF-model

    WRF-model

    MeteoBelgie biedt u de fijnmazige kaarten aan van het WRF-model.
  • Meteogram WRF

    Meteogram WRF

    Raadpleeg onze eigen meteograms gebaseerd op het WRF-model voor elke postcode in België !

Overzicht in reële tijd

Bastenaken om 08:33
Temperatuur : 13.0°C
Druk : 1023 hPa
Vochtigheid : 82%
Neerslag (24u) : 0 mm
Wind : -